MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Jigsaw World – Пъзели за цялото семейство

Jigsaw World

Jigsaw World
Изтегли

Размер на файла: 26 Мбайта

Компютърна версия на популярната главоблъсканица. Сглобявайте парченцата с неправилна форма, за да възстановите малко по малко цялата картина. В Jigsaw World вие ще намерите 50 красиви мозайки с различна тематика. Забележително е, че сложността на всяка от тях ще можете да променяте самостоятелно.

Буквално няколко клика на мишката позволяват да превърнат простичката мозайка в изключителна главоблъсканица от хиляди дребни фрагменти. За да спрете по никое време използвайте подсказката, а също и спомагателните инструменти.

Само с един клик може да се включи сортиране и да оставите на игровото поле само парчетата за рамката, или пък да ги групирате по приблизително подходящи цветове.

Тази красива главоблъсканица превъзходно развива паметта и вниманието, затова ще е полезна и интересна за играчите от абсолютно всички възрасти. Очакват ви 50 интересни нива с различна сложност, а също така приятна и ненатрапчива музика, която настройва на медитираща вълна и ще ви помогне да се справите с всяка задачка.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!