MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Animal Agents – По следите на крадеца на зайчета

Animal Agents

Animal Agents
Изтегли

Размер на файла: 76 Мбайта

По следите на крадеца на зайчета

Сюжета на тази увлекателна детективска история е основан на изчезването на зайчето на име Фридолин. Двама млади детективи се опитват да открият тайната на похищението на животното.

Предстои ви да помогнете на младите следотърсачи да открият улики, които да им покажат следите на похитителя. За целта ще трябва да откриете необходимите вещи сред множество разнообразни дреболии. На всяко ниво има таймер, затова ще трябва да успеете в срока.

Ако съвсем не е останало време, а нужната вещ никак не иска да попадне в полезрението, се възползвайте от бонусите. Те ще помогнат да откриете нужния предмет или ще добавят драгоценни секунди.

Като преминете играта с единия от персонажите, вие можете да повторите разследването в ролята на друг герой. Приятната музика помага да се съсредоточите, а качествената графика радва очите. Играта задължително ще е по вкуса на всички поклонници на жанра „скрити предмети“.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!