MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Nightfall Mysteries: Curse of the Opera – Тайна, покрита в мрак

Nightfall Mysteries: Curse of the Opera

Nightfall Mysteries: Curse of the Opera
Изтегли

Размер на файла: 218 Мбайта

Тайна, покрита в мрак

Отдавна-отдавна един меценат се влюбил в актриса с прекрасен глас, построил за нея театър и го нарекъл „Опера Етуал“. Спектаклите в театъра се ползвали с голям успех, но именно затова щастливата двойка имала много завистници, желаещи да отнемат печелившия бизнес за себе си. Коварния заговор се увенчал с успех, а сега заговорниците ще трябва да си платят за направеното.

Помогнете на асистента да се ориентира в случващото се! Той е получил работа в театъра точно преди последните гастроли и по никакъв начин не е свързан с тайните от миналото, а значи, той ще има шанс да оцелее в тази битка. Ако не знаете, как да постъпите — почете дневника на героя, проверете бележника с текущите задачи, отворете картата. На нея е отбелязано, къде се намирате сега и в какви места ще е полезно да погледнете.

Играта ще се хареса на всички ценители на куестове: тук трябва самостоятелно да се вземат решения и да се действа според обстоятелствата. Разговаряйте с персонажите — от тях може да се узнае нещо полезно. Следете промените на курсора и обръщайте внимание на вълшебните искрички. Въоръжете се с търпение и разгадайте главната тайна в тази загадъчна история!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!