MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

The Treasures of Mystery Island: The Gates of Fate – Пътешественици по времето

The Treasures of Mystery Island: The Gates of Fate

The Treasures of Mystery Island: The Gates of Fate
Изтегли

Размер на файла: 170 Мбайта

Пътешественици по времето

Среща с могъщ артефакт променя съдбата на Алекс и Лиза: току що те са били най-обикновени студенти в колежа, интересували са се от историята на древните цивилизации, планирали са да побеседват с шамана – пазител на острова… И ето сега са захвърлени в миналото от неизвестна сила, между тях лежи десетилетие, те трябва да разберат какво става и да се върнат у дома.

За целта героите, всеки във своето време, ще трябва да събере скритите на острова вълшебни плочки и отново да активира Вратата на съдбата. Преминете заедно с героите този увлекателен куест! Предстои ви да изследвате най-разнообразни локации: пещери и забравени шахти, градски музей и затулени лавки за древности, стар фар и разрушен храм навътре в острова.

В режима на търсене вие ще събирате само полезни предмети – тези, които ще са полезни за изпълняването на задачите за съобразителност. Сложността е в това, че те са разделени на фрагменти. Например, за да се намери ловния нож, трябва отделно да се търси острието и дръжката. Помогнете на Лиза и Алекс да разгадаят всички секрети на тайнствения остров, да се открият един друг в реката на времето и да предотвратят предсказаната в пророчеството катастрофа!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!