MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Fishdom H2O: Hidden Odyssey – Занимателна океанология

Fishdom H2O: Hidden Odyssey

Fishdom H2O: Hidden Odyssey
Изтегли

Размер на файла: 89 Мбайта


Играй онлайн

Занимателна океанология

Красив бизнес-симулатор от жанра „търсене на предмети“, който ще ви запознае с Дженифър. Тя ето-ето ще завърши обучението си в Университета по Екология, затова е дошло времето и да се замисли за бъдещата кариера. Джен отдавна мечтае за работа в един голям океанариум, но за да попадне там, трябва да направи нещо действително изключително.

В качеството на встъпителен изпит Дженифър е решила да обзаведе своя аквариум и да го засели с рибки. За покупката на необходимото оборудване и различни морски живинки трябват пари — но къде да ги вземе? За щастие, на морското дъно са скрити много предмети, които могат да се извадят на повърхността и да се продадат на колекционери. Джен се гмурка отлично, но без ваша помощ тя няма да успее да открие всички нужни вещи!

Тази игра съединява в себе се два жанра: търсене на предмети и икономически симулатор. Очаква ви изящна графика и увлекателни задачи, от които е невъзможно да се откъснеш!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!