MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

The Treasures Of Mystery Island – Море от тайни и съкровища

The Treasures Of Mystery Island

The Treasures Of Mystery Island
Изтегли

Размер на файла: 85 Мбайта


Играй онлайн

Море от тайни и съкровища

По чудо оживял след падането на самолета, Алекс се оказва на загадъчен остров, пълен с древни тайни. Ще може ли да се върне при любимата девойка и да разкрие всички секрети на острова — зависи само от вас.

Въпреки,че играта е направена във вече познатия ви жанр „скрити предмети“, тя добре се отличава от другите игри от същия жанр. Предстои ви не просто да търсите предмети, които са разбити на няколко части. Откритите вещи трябва и да се използват по предназначение, което превръща The Treasures Of Mystery Island в оригинална смес от куест и търсене на предмети.

В тази игра има всичко, което да ви накара задълго да се залепите за екрана на монитора. Тук е и необитаемия остров, и пиратското съкровище с несметни богатства, и древното проклятие, и море от опасности на всяка крачка, и трогателна любовна история. Удивително красивата графика, увлекателните мини-игри, колоритните персонажи и премисления сюжет ще се харесат на всички.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!