MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Magic Encyclopedia 3: Illusions – В плен на илюзиите

Magic Encyclopedia 3: Illusions

Magic Encyclopedia 3: Illusions
Изтегли

Размер на файла: 140 Мбайта

В плен на илюзиите

Чудесен куест в стил „търсене на предмети“. Младата вълшебница Катрин узнава за нещастието случило се с нейната алма-матер – загадъчен Илюзионист е направил на Академията по магии силна клетва. Реалния свят е запълнен с миражи и фантоми. За да премахнете тази клетва, девойката трябва да потърси злия маг и да попречите на плановете му.

В своите търсения Катрин ще посети няколко страни, ще се срещне с боговете на египетския пантеон и теракотния император Цин Шихуан-ди. Тези могъщи съюзници ще помогнат на Катрин да победи Илюзиониста, но в началото трябва да изпълни желанията на небесните жители, като реши многобройни главоблъсканици и изпълни божествените поръчения.

Заедно с неуморимата магьосница вие ще се заемете с търсенето на котките на богиня Баста, и отново ще направите вълшебния меч за един от китайските военачалници и ще изтъчете копринен императорски плащ. Очакват ви най-невероятни приключения, вълшебни сюрпризи и, разбира се, илюзии. Постарайте се да ги различите от реалността!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!