MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Mystery Stories: Island of Hope – Курортна афера


Mystery Stories: Island of Hope

Mystery Stories: Island of Hope
Изтегли

Размер на файла: 97 Мбайта

Курортна афера

Слънце, морски плаж и никаква работа! Именно за това е мечтала Мишел, известната столична журналистка, удобно разполагайки се на седалката на самолета… Най-накрая е настъпил дългоочаквания отпуск, и тя лети към курорта! Приятен отдих и… може би, нов пленяващ роман?

Но нищо не става така. Още не успяла да се добере до хотела, Мишел се забърква в странна история. В местния вестник девойката прочела за нападението в градския музей. Взлом без кражба — това си е подозрително само по себе си. А пък ако към това тя вижда и очевидни улики, даващи светлина на истинската причина за тайнствената история?

Време е да започвате собствено разследване! Посетете пристанището до хотела и открийте предметите от списъка: по название, силует или звук. Решете всички главоблъсканици в сцената: за целта е нужно да съберете два предмета. Преминавайки ниво след ниво, вие ще се доберете до най-интересното — на кого и за какво е потрябвало тайно да проникне в музея на малкия курортен град?

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!