MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Sprill – The Mystery of The Bermuda Triangle – Подводна одисея


Sprill – The Mystery of The Bermuda Triangle

Sprill - The Mystery of The Bermuda Triangle
Изтегли

Размер на файла: 79 Мбайта

Подводна одисея

Нашия стар познат, храброто лисиче Сприл, е попаднал в беда. Точно сред океана са го похитили коварни чуждоземни нашественици. За да не се превърне в морски дар пухкавия изследовател на морските дълбини, ще трябва да намерите легендарната перла на Посейдон, за която не една година ловуват космическите пришълци.

За това ще трябва да изследвате много потънали съдове и да съберете от техните трюмове за определеното време особени предмети, които ще направят търсенето на перлата в нужното русло. Това не е лесна работа, още повече, че още до началото на търсенето на всеки игрови етап ще трябва да решите нелесна логическа главоблъсканица, направена в най-добрите традиции на класическата игра Incredible Machine.

Тази увлекателна игра ще се хареса на всички поклонници на логическите задачи. Предстои ви да преминете множество красиви нива, да изхитрите нашествениците и узнайте най-заветните тайни, които скрива в своите дълбини на загадъчния Бермудски триъгълник.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!