MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

The Enchanted Kingdom: Elisa’s Adventure – Легенда за великата владетелка


The Enchanted Kingdom: Elisa’s Adventure

The Enchanted Kingdom: Elisa's Adventure
Изтегли

Размер на файла: 37 Мбайта

Легенда за великата владетелка

Веднъж, разхождайки се по гората, Елиза срещнала беловлас странник — той и разказал за древно пророчество…

Според легендата, най-великия властник от всички властници в кралството ще стане обикновена девойка, която ще посочи Рубина на Кралете. Рамото на младата вълшебница ще бъде белязано с особен знак. Чувайки за това, Елиза си спомнила за странното родилно петно на рамото, което с такова усърдие се опитвала да махне мащехата и, но така и не успяла… Помогнете на Елиза да приеме съдбата си и да се научи да управлява държавата!

Пред вас е картата на вълшебно кралство. Пътешествайте по градовете и помагайте на техните жители: дигайте стени, стройте училища, спасявайте фермери от нашествието на бандитите. Пари и всичко необходимо ще получите, намирайки предмети по списъка и решавайки главоблъскащи задачи. Откривайте на игровото поле линии от еднакви фигури и разбивайте плочките под тях. Нивото ще бъде завършено, когато плочките под пуловете свършат. Бъдете наблюдателни, и Елиза ще се справи със всичко!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!