MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Elementals: The Magic Key – Приказно похищение


Elementals: The Magic Key

Elementals: The Magic Key
Изтегли

Размер на файла: 99 Мбайта


Играй онлайн

Приказно похищение

Удивително красив куест от жанра „търсене на предмети“. В приказната страна Ейрон се случила беда — тъмния шаман Сибелиус е похитил вълшебницата Лилиан. Брат и заминава да я търси, начинаещия чародей Алберт. Първо внимателно прегледайте мястото на престъплението и открийте уликите, необходими за началото на разследването. След това възстановете чудесния телепорт — той ще ви помогне мигновено да се преместват в най-отдалечените ъгълчета на вълшебната страна.

По време на своите странства ще срещнете нови приятели и ще се сразите с враговете. Поле на битката ще станат особените магически шашки, където в боя ще се срещнат две армии от вълшебни същества — елементали. Пътешествието ще е много опасно, затова се вслушвайте в съветите на своя верен спътник — симпатичното зверче на име Фоли, то винаги ще ви подскаже изход от трудните ситуации.

Очакват ви много интересни нива и десетки допълнителни мини-игри. Изпълнявайте молбите на своите нови приятели, решавайте логическите задачки и откривайте вълшебните тайници. Всяко преминато ниво ще ви доближи до победата, а ако поредната задача ви се покаже прекалено сложна — вие можете да я пропуснете и се движете напред, насреща на новите приключения!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!