MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Grace’s Quest: To Catch An Art Thief – Сълзата на „Джокондата“


Grace’s Quest: To Catch An Art Thief

Grace's Quest: To Catch An Art Thief
Изтегли

Размер на файла: 186 Мбайта

Сълзата на „Джокондата“

Главната героиня в тази игра не би могла и да си представи с какво ще приключи екскурзията по Европа. Вместо лятна почивка Грейс ще трябва да се заеме с търсенето на „Джокондата“ — банда „ловци на картини“ е откраднала шедьовъра на да Винчи направо от Лувъра.

Наглите бандити дори не смятат да спрат до тук. В опасност са големите европейски музеи — Прадо, Дрезденската галерия и Ермитажа. Вече всичко зависи само от Грейс, ще могат ли грабителите да изпълнят замисленото, или ще се озоват на скамейката на подсъдимите. Открийте нужните улики, разкрийте целта на дръзките престъпления и върнете откраднатите шедьоври!

Заедно с Грейс и нейния партньор, инспектор Люсиен, вие заминавате в незабравимо пътешествие по Европа, посетете световните съкровищници на изкуствата и на практика изпитайте последните достижения на криминалистиката. Вие ще се научите да сваляте отпечатъци от пръсти, да отваряте ключалки с помощта на обикновен кламер и ще узнаете маса полезна информация по история на изкуствата!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!