MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Autumn’s Treasures – The Jade Coin – Пълно щастие


Autumn’s Treasures – The Jade Coin

Autumn's Treasures - The Jade Coin
Изтегли

Размер на файла: 115 Мбайта

Пълно щастие

Приключенска игра в стил „търсене на предмети“. Пенелопа става собственичка на антикварно магазинче, получила го е по наследство. Дядото на главната героиня през целия си живот е колекционирал стари и много странни вещи. Един от тези експонати някак си е свързан с неговата неочаквана гибел — така, в крайна сметка, смята Пенелопа.

Става дума за загадъчната Нефритова монета. Някога тя принадлежала на организацията „черните антиквари“, след това — попаднала у дядото на Пенелопа, а след неговата кончина безследно изчезнала. Девойката решава да потърси този артефакт самостоятелно, тя заминава на разкопки в Гватемала, а след това ще изследва тайните гробници на египетските фараони.

Вашата главна цел е да откриете липсващите страници от дневника на антиквара, скрити в музейните реликви. Съберете всички липсващи улики, решете хитроумните главоблъсканици и изпълнете задачите за минимално време! Пенелопа се умори да чака!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!