MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Anka – Риж и смел


Anka

Anka
Изтегли

Размер на файла: 55 Мбайта

Риж и смел

Остросюжетен детективски куест в стил „уестърн“. Малкия индианец на име Анко ще трябва да забрави за детските забавления — задържали са майка му по обвинение в убийство, а бащата е изчезнал без вест. Младия детектив трябва да направи собствено разследване, да открие липсващите улики и да докаже невинността на своето семейство.

И нека злодеите треперят! Независимо от своята малка възраст, Анко е смел и съобразителен. Той е способен на всякакви подвизи, дали ще е почистване на кухнята или сражение с цел рояк разярени оси. Главното е да се измисли, как да се измъкне от една или друга ситуация. Ето тук и идва вашата приятелска помощ.

Научете се да обръщате внимание на най-незначителните, на пръв поглед детайли, анализирайте събраните улики. Решете над двадесет занимателни главоблъсканици, спечелете победа в ярките мини-игри — и вие ще можете да узнаете, с какво ще приключи вълнуващата история на приключенията на индианеца Анко!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!