MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

HdO Adventure: Hollywood. The Director’s Cut – Кино, кино, кино

HdO Adventure: Hollywood. The Director’s Cut

HdO Adventure: Hollywood. The Director's Cut
Изтегли

Размер на файла: 48 Мбайта

Кино, кино, кино

В студиото е нужен помощник на художник-постановчика, и към вас се обръщат с предложение да заемете това място. Ако тази работа ви е по сърце, съгласявайте се, без да му мислите! Веднага щом кажете „Да“, всички чудеса на Холивуд ще се окажат на ваше разположение. Вие ще можете да участвате в създаването на най-знаменитите блокбастери!

Ваша основна задача ще е търсенето на предмети по списък. В класическия режим на играта няма ограничения по време, а в режима на игра за време ще трябва да се справите със заданието в течение на една минута. Ако вие не можете да откриете някакъв предмет, използвайте подсказки. В играта има функция „Мащаб“, много полезна, когато трябва да се разгледа нещо по-близко. А пък има и ярки декорации, познати детайли в духа на любими филми, ироничен продуцент в ролята на главен бос на кино концерна. Вие ще прекарате прекрасно времето си!

След всяко ниво ще трябва да отговорите на въпрос от историята на Холивуд. Ако отговорите правилно, ще получите звезда — приз за съобразителност. Съберете пълния комплект с награди и получете Оскар за най-добра работа на художник-постановчик!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!