MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Mystery of Unicorn Castle – Кръвта на еднорога

Mystery of Unicorn Castle

Mystery of Unicorn Castle
Изтегли

Размер на файла: 39 Мбайта

Кръвта на еднорога

Детективски куест в стил „търсене на предмети“. Героинята на играта е обсебена от странни сънища. Всяка нощ Джейн броди по заплетените коридори старинния замък, а след това се оказва на изумрудена поляна. Девойката среща прекрасен еднорог и… в този момент тя винаги се събужда.

Веднъж сутринта Джейн получава писмо от Англия с молба да отиде в родовото гнездо на Морионите. Автора се въздържа от каквито и да било коментари и просто посочва мястото и времето на срещата. Отчаяната американка се решава на тази авантюра. Може би, именно това пътуване ще и позволи да проясни някак си тези загадъчни сънища?

Главната цел на играта е да се разкрие тайната на рода на Морионите и да се открие легендарното Сърце на замъка. Тази драгоценна реликва е способна да свали древното семейно проклятие. Заедно с Джейн вие ще се заемете с търсенето на този артефакт и ще проведете собствено детективско разследване, поиграйте на увлекателните мини-игри и направете всичко, за да откриете истината, отделете фактите от измислицата.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!