MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Alexandra Fortune – Mystery of the Lunar Archipelago – Зигзага на късмета

Alexandra Fortune – Mystery of the Lunar Archipelago

Alexandra Fortune - Mystery of the Lunar Archipelago
Изтегли

Размер на файла: 196 Мбайта

Зигзага на късмета

Увлекателно приключение в стил „търсене на предмети“. Куест с обаятелна главна героиня. Гответе се за пътешествие! Очаква ви загадъчния Лунен архипелаг. Място, където са се събрали световните култури: викингите са се срещнали с египтяните, елините, маите и жителите на Страната на изгряващото слънце. Дядото на главната героиня се занимава с изследването на този феномена, но така и не успял да разгадае главната тайна, оставил я е в наследство на своята внучка Александра.

Девойката мечтае да разкрие този секрет, та нали той някак си е свързан с изчезването на нейния любим дядо. Александра трябва да открие всички предмети, които ще трябват в странството, а след това да се заеме с откриването на седемте вълшебни сфери. Именно в тях се крие секрета на Лунния архипелаг.

Играта изобилства от главоблъсканици и мини-игри. Проявете максимум внимание и хитрост и вие ще можете да узнаете една от великите тайни на човешката цивилизация!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!