MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Mind’s Eye: Secrets Of The Forgotten – Игрите на разума

Mind’s Eye: Secrets Of The Forgotten

Mind's Eye: Secrets Of The Forgotten
Изтегли

Размер на файла: 168 Мбайта

Игрите на разума

Остросюжетен психологически трилър в стил „търсене на предмети“. Габриела, главната героиня в играта, започва собствено журналистическо разследване на едно загадъчно произшествие. Кмета Уитакер се е самоубил, хвърляйки се от прозореца на своя офис. Но каква е била причината това да се случи? Та нали винаги този човек е бил убеден оптимист!

Габриела е уверена — в тази работа са замесени гастрольори, участници в шоуто „Мнемозина“. Много от гражданите се жалват, че след тези хипнотични сеанси губят паметта си. За да потвърди версията за кражбата на спомени, девойката се обръща за помощ към учен, който е открил способ да прониква в подсъзнанието на човека.

Направете психарско пътешествие в невероятния свят на сънищата, кошмарите и спомените, открийте всички недостигащи улики и спрете епидемията от амнезия! Сега вие можете да виждате игровата локация под различни ъгли — за това е достатъчно да се посочи с курсора края на екрана. Погледнете в очите на бездната!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!