MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Frankenstein. The Dismembered Bride – Светлината е в края на тунела

Frankenstein. The Dismembered Bride

Frankenstein. The Dismembered Bride
Изтегли

Размер на файла: 36 Мбайта

Светлината е в края на тунела

Брад търси своята изчезнала преди няколко месеца жена Джанет. Търсенето го довежда в замъка на доктор Франкенщайн. Тялото на Джанет било нужно на доктора за да завърши експеримента: той смята да възкреси с негова помощ мадам Франкенщайн. Заради нещастния случай в лабораторията той така и не успява да доведе своя замисъл до края. Накрая Брад открива тялото на доктора в мазето, тялото на жената на доктора горе в спалнята, а пък за тялото на собствената жена ще му се наложи да потича.

Джанет все още е в известен смисъл жива. Ако се намерят всичките части на тялото и се пусне биоенергийната апаратура на Франкенщайн, ще може да се върне към живота. А за сега само нейния глас ще подкрепя мъжа в стресовата ситуация и ще му подсказва, какво трябва да се прави после.

Вашето основно занятие в играта е търсене на предмети. Разбира се, ще ги събирате във мрачновата обстановка, тайната стая в мазето, например, не е за слабонервни, но като цяло играта не е страшна, а смешна. Ако сте наред с чувството за хумор — това е вашия вариант!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!