MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Nat Geo Adventure: Lost City Of Z – История с география

Nat Geo Adventure: Lost City Of Z

Nat Geo Adventure: Lost City Of Z
Изтегли

Размер на файла: 94 Мбайта

История с география

В тропическите гори на Амазония безследно е изчезнала Аби — изследователка от Националното географско общество на САЩ. Сестра и Медисън предполага, че се е отправила по следите на полковника Фосет, които в началото на миналия век е търсил в амазонската долина изгубен град.

За да намери пътя към легендарния град и да спаси Аби, ще трябва заедно с Медисън да изследвате над 40 локации и да решите 7 мини-задачки. Следете промените на курсора при движението на екрана: ако той се превръща в лупа, значи, тази област може да се приближи и да се разгледа по-внимателно. Някои предмети в списъка са отделени с жълт цвят.

Обикновено това са животни, птици или насекоми. Те трябва да се фотографират. Към края на пътешествието ще съберете колекция забележителни фотографии. Обаче само фотографията на изгубения град няма да можете да сохраните…

Кой е казал, че пътешествията и приключенията са чисто мъжко занимание? Девойките, между другото, не по-малко добре се справят с трудностите, особено ако в ръцете им има скенер, прибор за нощно виждане, инфрачервен сензор и още много други интересни неща. Присъединявайте се към спасителната експедиция — и сами ще се убедите в това!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!