MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Affair Bureau – Града на контрастите

Affair Bureau

Affair Bureau
Изтегли

Размер на файла: 96 Мбайта

Града на контрастите

Игра в стил градски ноар детектив. Частния детектив Роман разплита сложен заговор: терористи смятат да взривят в центъра на Ню-Йорк супермощна бомба. Трябва да се открият и да се предотврати катастрофата. В това разследване Роман има и личен мотив. Оказва се, че неговия баща, изчезнал преди около година е бил специален агент на ФБР и е водел това дело. Предали са го и сега трябва да се крие но, може би, Роман ще успее да промени всичко.

Класическото „търсене на предмети“ удачно се съчетава с разнообразни мини-игри, в които вие заедно с героя ще трябва да търсите информация в базата данни, да разбивате компютърната мрежа на полицейското управление, да разглеждате под микроскоп улики, да сглобявате от парченца фотографии и да правите други интересни неща.

Играта ще се хареса на всички любители на жанра – детектив. Динамично действие, неочаквани обрати на сюжета, колоритни персонажи — Уини, партньора на Роман, таксиметровия шофьор Уил, Тина — гений от лабораторията по съдебна медицина, Лиза Вонг — тайнствена непозната, Стюарт Джонсън — полицай, който подозира Роман във всичко, но в края на краищата ще отиде на негова страна. Вие прекрасно ще проведете времето си тяхната компания!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!