MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Farm Frenzy – Безпокойно стопанство

Farm Frenzy

Farm Frenzy
Изтегли

Размер на файла: 22 Мбайта


Играй онлайн

Безпокойно стопанство

В тази весела аркадна игра ще трябва да помогнете на самотния фермер да превърнете запуснатото местенце в богат и процъфтяващ аграрен комплекс със свои пекарни, предилни, маслобойни и други постройки.

Това не е лесна работа: трябва постоянно да се следи за това, на поляната да расте свежа тревичка, която да пасат гъските, овцете и кравите. Когато животните се заситят, то ще могат да дават продукти. Събирайте яйца, вълна или мляко, за да изпратите продуктите в склада, а от там — направо на градския пазар. За минаване на всяко ниво ви е необходимо да изпълните определена задача: да купите известно количество животни или пък да произведете нужен брой торти, кашкавал, мляко или плат за продажба.

В Farm Frenzy ви очаква увлекателен игрови процес, в който участват смешни (а понякога просто шантави!) персонажи. Забавните животни обезателно ще се харесат на децата, а възрастните по достойнство ще оценят динамиката на играта, благодарение на което всеки желаещ ще може да усвои тънкостите на управлението на собственото стопанство.

Най-добрата casual-игра по версия КРИ Awards 2008!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!