MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Farm Frenzy 3: Madagascar – В далечната дива Африка

Farm Frenzy 3: Madagascar

Farm Frenzy 3: Madagascar
Изтегли

Размер на файла: 68 Мбайта

В далечната дива Африка

Веселата и предприемчива Скарлет, специалиста по ферми от всякакъв профил отново е с нас! Този път действието е пренесено в тропиците, на остров Мадагаскар. Заедно с обаятелната героиня вие ще се заемете с размножаване на пуйки, биволи, щрауси и слонове. Тези удивителни животни в умели ръце ще носят добър доход, а колкото повече пари спечелите, толкова по-добре.

Срочно ще ви трябват куп неща, за да помогнете на резервата. По неговите земи са били открити диамантени находища. Проблема е в това, че за това са разбрали в компания „World Diamond“, и сега акулите на бижутерския бизнес са готови на всичко, само да получат месторождението за себе си. Като начало те са отровили водите, и всички животни в резервата са се разболели. А ако те получат разрешение за промишлен добив на диаманти, то всичко ще приключи с екологична катастрофа!

Скарлет си е дала дума, че няма да изостави резервата в беда. Ако вашата ферма се окаже печеливш бизнес, ще можете да купите лекарства, да почистите водата и да превърнете резервата в райско ъгълче! Участвайте в спасителната операция, подарете си истинско приключение!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!