MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Farm Frenzy 3: Ice Age – Ще те отведа аз в снежната тундра

Farm Frenzy 3: Ice Age

Farm Frenzy 3: Ice Age
Изтегли

Размер на файла: 91 Мбайта


Играй онлайн

Ще те отведа аз в снежната тундра

Новогодишно допълнение към играта Веселата ферма 3. След като си построи ранчо в Америка, Скарлет заминава в зоната на рисковото земеделие – на Северния полюс. Там, сред снежните хълмове и ледените планини, тя ще ръководи свое стопанство, ще развъжда пингвини, моржове и… мамути!

Заедно с неуморимата американка вие ще се заемете с производство но сладолед. Ще шиете костюми и ще правите новогодишни сувенири. Някъде близо до фермата на Скарлет живее Дядо Мраз, и ще му трябва срочна помощ. Вълшебната фабрика е спряла работа, още малко и дечицата ще останат без подаръци. Спасете веселия празник!

Очакват ви невероятни приключения на 90 увлекателни нива, пленителен сюжет и множество весели смешки. Изтеглете играта, и ще можете да станете участник в тази фантастична история, а заедно с това да изпитате своите фермерски навици в условията на Крайния Север. Не губете време в съмнения, давайте на път!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!