MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Farm Frenzy 3: American Pie – Скарлет отново на работа!

Farm Frenzy 3: American Pie

Farm Frenzy 3: American Pie
Изтегли

Размер на файла: 75 Мбайта


Играй онлайн

Скарлет отново на работа!

Отпуската на село у баба се превръща в ново приключение за красавицата Скарлет. Градските банкери се готвят да отнемат за дългове фамилното ранчо — ако, разбира се, старицата не намери достатъчно пари, за да погаси кредита.

Точно сега е време да се запретват ръкавите. Развъждайте птици и животни, произвеждайте продукти и текстил, влагайте пари в покупката на ново оборудване — и тогава ви очаква успеха. На първите нива доста проблеми ще направят мечките. Късолапите лакомници редовно правят набези над вашето стопанство. Впрочем, при определена подготовка неканения гост може да се озапти. А пък ако се и поукраси малко, то за такъв артист всеки цирк ще плати немалко пари. Главното е — премяната да му отива.

Farm Frenzy 3: American Pie — е истински подарък за всички фенове на игровия сериал Веселата ферма. Очакват ви 90 сложни нива, неочаквани сюжетни завои и абсолютно непредсказуем финал!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!