MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Fantastic Farm – Отличничка по чародейство и грижа за дома

Fantastic Farm

Fantastic Farm
Изтегли

Размер на файла: 76 Мбайта

Отличничка по чародейство и грижа за дома

Бизнес-игра за приложение на приложна магия в домашното стопанство. Меги е талантлива чародейка, но най-вече обича да работи на село, да се грижи за растенията и животните. Налага и се да решава няколко задачи: първо, да оправи нещата в родителската ферма, да докаже на тате и мама, че вълшебната пръчка е добър помощник в работата. Второ, да убеди своя бивш преподавател от училището за вълшебници, че тя си е избрала достойно занятие. И главното — да развали плановете на предприемача, който иска да построи на мястото на фермата нефтопреработващ завод.

Да се направи това не е просто, но с вашата поддръжка Меги ще се справи! Главното е — да се прави всичко подред и нищо да не се изпуска от поглед. За да се премине нивото, трябва да се изпълнят всички поръчки за продукцията. Те са показани в реда за целите в горната част на екрана. Стройте свързани действия, старайте се да не правите нищо излишно, и вие ще съберете всички награди и бонуси.

Ако обичате игри в стил „бизнес“, то „Вълшебната ферма“ ще ви се хареса задължително. Проявете вашите таланти — бързина на реакция, внимание, съобразителност, стратегическо мислене. Помогнете на Меги да стане истински професионалист.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!