MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Royal Envoy – Приказка за строителство

Royal Envoy

Royal Envoy
Изтегли

Размер на файла: 121 Мбайта

Приказка за строителство

Очарователна игра в стил „бизнес“. Негово Величество краля на Островландия търси опитен градостроител. Човек, който да може отново да изгради империя, да даде на всички бездомни островитяни и да успее да подреди всички държавни дела до началото на сезона на дъждовете. Трябва да се бърза, та нали остава съвсем малко време!

Заедно със своя помощник Седрик вие ще направите изключително пътешествие по осемте вълшебни острова, заемете се със строителството на великолепни дворци, търсете пиратски съкровища и полетете на въздушен балон. В тази игра няма еднакви мисии. Всяка е отделно приключение със свое уникално задание.

Постарайте се да изпълните тези поръчения за най-кратки срокове, направете островитяните щастливи и превърнете обраслата с бурени пустош в цветуща градина. Старайте се! Вашите усилия ще бъдат възнаградени със скъпоценни трофеи, а вие ще получите званието – легендарен градостроител!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!