MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Snowy: Lunch Rush – Кулинарен маратон

Snowy: Lunch Rush

Snowy: Lunch Rush
Изтегли

Размер на файла: 19 Мбайта

Кулинарен маратон

Тази красива аркада с логически елементи продължава серията игри за приключенията на Снежко и неговите приятели. Този път известното на целия свят меченце-пътешественик е решило да отвори малко кафе и да вземе участие в конкурса за най-добър ресторант. Победителя в това съревнование ще получи не само почетното звание за най-добър укротител на разаядки и варива, но и ценен приз.

Справянето с тази задача не е просто, та нали всеки от посетителите в кафето трябва да се обслужи възможно най-добре, при това това трябва да се направи възможно най-бързо. Затова най-добрите съюзници на Снежко ще станат вниманието и съобразителността, не веднъж спасявали нашето мече по време на опасни пътешествия.

Играта Snowy: Lunch Rush задължително ще се хареса на играчите от всички поколения. И най-младите поклонници на приключенията на Снежко, и по-възрастните играчи по достойнство ще оценят превъзходната графика и звуковия съпровод на тази динамична аркада.

Snowy:™ Lunch Rush™ is distributed under agreement with PlayFirst, Inc., the owner of the famous Diner Dash® franchise.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!