MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Virtual City – Строим град!

Virtual City

Virtual City
Изтегли

Размер на файла: 70 Мбайта

Строим град!

Вдъхнете живот в обикновеното градче и го направете популярен туристически център! За това имате всичко необходимо, та нали вие сте ръководител на най-голямата в света транспортна компания.

Да започнем с лесното. Да видим какви сгради има в града и да създадем между тях комуникации: да построим пътища, да отбележим маршрути и да пуснем по тях служебен транспорт… Всичко е готово, и сега имате вече постоянен доход! Тези пари добре ще дойдат на следващия етап, при изграждането на нови строежи. Например, завода Утил за преработка на отпадъци. Не забравяйте и за комфорта на жителите! Разширете жилищните квартали, постройте автобусни спирки и отворете нови маршрути на градския транспорт. Очаква ви още толкова работа!

Нивото е завършено, когато са изпълнени всички поставени цели. Следете основните показатели в играта — доход, население и еко-рейтинг — от ниво към ниво те трябва да се повишават! И помнете за това, че винаги може да се възползвате от консултациите на компетентен специалист — Сара, вашия пръв помощник.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!