MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Magic Farm – Откъсни цветя и подари букет

Magic Farm

Magic Farm
Изтегли

Размер на файла: 22 Мбайта

Откъсни цветя и подари букет

В тази увлекателна игра вие заминавате на пътешествие по следите на изгубила се експедиция за цвета на младостта, която е била ръководена от родителите на Айрис. За търсенето ще са нужни пари, и именно тук ще са полезни вашите знания в областта на отглеждането на цветя и правенето на букети. Преминете през всички изпитания по пътя към заветната цел и помогнете на Айрис да се срещне с родителите.

Първата работа е да се научите да работите в стопанството за цветя. Навреме да поливате храстите, да събирате реколта и безжалостно да унищожавате градинските вредители. Старайте се да се разпореждате със събраните цветя умно, та нали даже най-простия букет струва значително по-скъпо от обикновеното цвете. С всеки изминал ден вашето майсторство ще расте, заедно с него ще нарастват и доходите.

Да се справяте със стопанството ще помага и домашния дракон Робин. Той умее не само да се грижи за растенията, но и да се бори с набезите на вредителите. А най-главното — не трябва да се управлява: Робин с всеки ден става все по опитен.

Тази симпатична и увлекателна игра за дълго ще привлече вашето внимание със съдържателни диалози, увлекателен игрови процес и уморителни персонажи, които ще се харесат както на децата, така и на възрастните.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!