MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Pet Show Craze – Бели и пухкави

Pet Show Craze

Pet Show Craze
Изтегли

Размер на файла: 40 Мбайта

Бели и пухкави

Добре дошли в град Петсвил — истински рай за кучета и котки. Вземете в ръцете си управлението на салон за красота за животни, купувайте ново оборудване, наемайте сътрудници, разширявайте своя бизнес и не забравяйте за това, че доволните клиенти плащат значително повече пари. Ще се наложи да не само да подстригвате, къпете и храните питомците, но и да избирате за тях подходящи прически и играчки.

Една от забележителните особености на Pet Show Craze е наличието на голям брой мини-игри, органично вмъкнати в сюжета. Гответе се за гонене на разбягали се котки и търсене на сладки кокалчета за кученцата. Но главното — бъдете готови да участвате във световно известното телевизионно шоу, чиито водещ ще ви плаща за правилните отговори във викторината.

Ярката графика, увлекателния сюжет и много-много мили и пухкави зверчета задължително ще се харесат на всички любители на бизнес-игрите.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!