MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Potion Bar – Пет капки еликсир

Potion Bar

Potion Bar
Изтегли

Размер на файла: 56 Мбайта

Пет капки еликсир

Симулатор на бар за вълшебства. В това странно място обичат да се събират най-удивителни създания — дриади, демони и философи-растамани. Те идват, за да намокрят добре гърлата и да пробват новите коктейли. Вашата задача е да не разочаровате гостите и да приготвите за тях действително чудесни угощения.

Главната героиня в играта е попаднала в това заведение случайно. Бившия барман се е изчезнал в неизвестна посока, и сега се налага на девойчето да работи вместо него. Помогнете и в тази нелека и все пак увлекателна работа. Запомнете всички рецепти и магически ингредиенти и усвойте премъдростите на магьосническите отвари. Тренирайте реакция и остроумие!

Време за размисъл вече няма! Предсказателите са уверени — света се движи към вселенска катастрофа, ситуацията може да спаси само опитен магьосник, който ще намери и отвори портал към Дървото на Живота. Кой знае, може би този избраник ще станете Вие, о всесилен повелителю на шейкъри и чашки?

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!