MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Stand O’Food – Града на сандвичите

Stand O’Food

Stand O'Food
Изтегли

Размер на файла: 15 Мбайта

Града на сандвичите

В тази весела аркадна игра ви предстои да помогнете на забавен готвач, който работи в ресторант за бързо хранене. Ежедневно тай трябва да приготвя много и различни сандвичи, така че нито един клиент в заведението да не остане гладен или пък не дай си боже да отиде при конкурентите.

Обстановката в кафето е много проста — барплот, зад който работи готвача, и няколко конвейера, по които в залата за хранене постъпват компоненти за хамбургери, канапета и други производни на сандвича. Комбинирайте ги в нужната последователност и ги продавайте на клиентите. Всеки от тях иска нещо специално, и да се угоди на всички не е лесно. На всичкото отгоре посетителите не обичат да чакат: ако за създаване на поредния кулинарен шедьовър отиде прекалено много време, то клиента ще вземе да се обиди и да си тръгне.

Stand O’Food задължително ще се хареса както на младите, така и на най-опитните поклонници на веселите компютърни аркади. Очакват ви множество динамични нива, два алтернативни режима на игра и обилие от позитивни емоции.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!