MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Aztec Tribe – В търсене на Монтесума

Aztec Tribe

Aztec Tribe
Изтегли

Размер на файла: 59 Мбайта

В търсене на Монтесума

Ярък и невероятно увлекателен бизнес-симулатор в индиански стил. Под ваше непосредствено управление ще се окаже племе ацтеки. Бежанците са напуснали родните гори и са тръгнали да търсят по-добро препитание. След дълго странстване все-пак успели да открият своята обетована земя — долината Ануак.

Ваша главна задача е да изградите империята отново. Всички действия в играта се изпълняват в режим на реално време. Вашите подчинени ще строят жилища, ще добиват камък и злато, ще развъждат птици и ще се занимават с градинарство. Натрупвайки необходимото количество ресурси, те ще получат достъп до нови знания — ще могат да тренират ловци, охраняващи от набези над родното племе.

Всяко ниво може да се мина на три нива на сложност. Този, който се справи с базовата задача ще получи бронзова звезда. Искате да имате по-голяма награда? Тогава наберете допълнителни игрови балове и ще ви възнаградят със злато и сребро.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!