MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Sunshine Acres – Битка за реколта

Sunshine Acres

Sunshine Acres
Изтегли

Размер на файла: 33 Мбайта

Битка за реколта

Красива игра със селскостопански уклон, в която вие ще управлявате собствена ферма. Всяко грудка изисква особен подход: царевицата трябва по-често да се копае, на лютите чушки да се подрязват излишните израстъци, домата често боледува, а краставиците трябва пък често да се поливат.

Често да се мине поредното ниво не е толкова просто. Пробвайте едновременно да се грижите за пет различни растения, да събирате реколтата, да се опитвате при това управлявате производството на кетчуп, кисели краставички и олио! И не забравяйте за необходимостта да гоните от полето гадните овце, търсещи да пробват със зъбите си плодовете на вашия труд.

Играта се отличава с наистина ярката и слънчева графика, забавния музикален съпровод и увлекателния игрови процес. При нужния подход вие ще съберете богат урожай от удоволствия, с който ще можете да се разпоредите така, както ви е угодно. Играта, повярвайте си струва това.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!