MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Cake Shop – Блондинка в шоколад

Cake Shop

Cake Shop
Изтегли

Размер на файла: 17 Мбайта

Блондинка в шоколад

Управлявайте малка сладкарничка и превърнете своето заведение в най-модерното кафе в целия град. Това ще изисква доста финансови вложения: печелете пари, гощавайки своите посетители с различни кексове с различни пълнежи. Именно тези десерти ще донесат сериозните пари, които могат да се вложат в покупка на нови мебели, най-съвременно кулинарно оборудване или даже за строителство на собствен дом!

На всяко ниво в кафето влизат посетители: колкото може по-бързо обработвайте техните поръчки, за да изкарате максимум пари. С тези средства може да се купи допълнително кулинарно оборудване, което да ви позволи да произвеждате сладолед, кафе, захарен памук, сладка кола и много други вкусотии.

Аркадната игра Cake Shop ще се хареса както на начинаещите, така и на опитните кулинари. Очакват ви множество интересни и много динамични нива, които ще повдигнат завесата над тайната за главния секрет на всеки готвач — рецептата на успеха!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!