MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Fiona Finch and the Finest Flowers – Цяло море от цветя

Fiona Finch and the Finest Flowers

Fiona Finch and the Finest Flowers
Изтегли

Размер на файла: 120 Мбайта

Цяло море от цветя

Света стана безцветен и сив? Изпробвайте магията на цветята. Тези удивителни растения са способни да лекуват всякакви сърдечни рани. Обикновените лалета, камбанки и теменужки действат по-добре от всякакви таблетки. За тези, които се съмняват все още в това, препоръчваме тази игра.

Главната героиня, Фиона Финч, се връща в дома на любимата баба. За да може в кръга на близки и роднини да забрави за своите неволи. Девойката не си и помисля да остава без работа. Тя планира да пробва своята чудо-машина за кръстоска на цветя, а след това да превърне запуснатия и обрасъл с бурени двор в цветуща градина. Присъединете се към нейните експерименти.

Главната цел на играта е да победите в конкурса за цветари. За това е необходимо да се изпълнят няколко условия: да се отгледат максимално количество най-разнообразни цветя и да получите най-голяма печалба от продажбата им. Помогнете на Фиона в тази нелека, но така увлекателна работа. Върнете на девойката доброто настроение!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!