MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Amelie’s Cafe – Кола, картофки и хамбургер

Amelie’s Cafe

Amelie's Cafe
Изтегли

Размер на файла: 50 Мбайта

Кола, картофки и хамбургер

Какво да се прави, когато дядото, заминавайки в отпуск, ви моли да се заемете с неговото заведение? Разбира се ще се постараете да направите от увехтялото кафе да направите най-популярния кофи-шоп в града. Вземайте в ръце подносите — и напред! Приемайте поръчки, поддържайте масите чисти, старайте се да угодите на клиентите — и щедрите бакшиши ще са в джоба ви.

Верните приятели-работници ще ви помогнат да се справите със всички проблеми. Всеки от тях има собствени уникални черти. Антонио е много акуратен, но при това бавно приготвя пицата. Харолд бързо смесва коктейлите, но пък не е много чистоплътен. Мартин пък е откровено небрежен в работата, затова хамбургерите зад бара стават мълниеносно.

Пред вас е удивително красива игра в популярния жанр „аркада“. Великолепната анимация и оригиналните игрови открития обезателно ще се харесат и на опитните ветерани на жанра, и на новаците в ресторантския бизнес.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!