MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Wendy’s Wellness – Бъдете здрави!

Wendy’s Wellness

Wendy's Wellness
Изтегли

Размер на файла: 34 Мбайта

Бъдете здрави!

Бизнес-игра на спортна тематика, в която вие ще управлявате собствена мрежа от луксозни фитнес-центрове. На всяко от петдесетте нива трябва за определеното време да спечелите определена сума пари. Ключа към успеха е грижата за посетителите. Всички те се занимават изключително по индивидуални програми: следете настроението на своите клиенти и навреме им изпълнявайте желанията.

Между нивата е разположен специален магазин. Тук може да се наема треньор, масажистка и други помощници, за да се разтоварите поне от част от рутинната работа. Не пестете от покупки — колкото по-добро е оборудването във фитнес залата, толкова повече желаещи ще тренират именно при вас.

Веселата аркада Wendy’s Wellness отлично развива стратегическото мислене и скоростта на реакция, затова тя ще е интересна на играчите от всички поколения. Очакват ви 50 интересни нива и 12 допълнителни мини-игри.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!