MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Sea Bounty – Dead Man’s Chest – Пиратски капитализъм

Sea Bounty – Dead Man’s Chest

Sea Bounty - Dead Man's Chest
Изтегли

Размер на файла: 22 Мбайта

Пиратски капитализъм

Пиратски монополи — това е компютърен вариант на известната икономическа игра Монополи в екзотичен пиратски антураж. В нея ви предстои кариера на корсар в оставка, опитващ се да вложи на сушата награбените пиастри. Може да се играе против компютърните съперници или с компания приятели на един компютър.

Хвърляйки виртуалните игрални зарчета, играчите по ред ходят по игровото поле. Заставайки на свободна земя, вие можете да я купите, и тогава на останалите ще се наложи да плащат за престоя. Купувайки всички земи с един цвят, вие можете да строите на всяка от тях кораби. Колкото повече кораби са построени на земята — толкова повече ще трябва да плащат съперниците.

Но за да изкупите всички земи сам, ще е нужен почти невероятен късмет. Затова с противниците ще трябва постоянно да сключвате сделки, да обменяте земи. Допълнителен интерес към играта придават специалните полета: например, игрален дом, където вие можете да си опитате щастието в играта на рулетка, затвор, в който ще трябва да пропуснете три хода или да търсите способ да избягате, и други.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!