MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Tory’s Shop’n'Rush – Бизнес-дама против корпорация

Tory’s Shop’n'Rush

Tory's Shop'n'Rush
Изтегли

Размер на файла: 25 Мбайта

Бизнес-дама против корпорация

Тори продължава семейния бизнес — дядо и я е поканил да ръководи малък магазин за битова техника. Колко работа, и всичко за първи път! Да запълни рафтовете със стока, да следи за чистотата, и най-важното — да е внимателна с посетителите, за да си тръгне всеки с покупка!

Тайните на успешните продажби не се разкриват от веднъж. Красивите дами не могат да търпят, когато в помещенията е мръсно, и винаги са готови да напуснат магазина, ако в него има повече от 5 прашни петна. Стариците не правят покупки, ако внимателно не им се изслушат въпросите и не се разкаже за стоката. А пък има и такива, които ги сърбят ръцете да откраднат нещо от рафтовете! Целия ден в магазина — само тичане! Затова пък за получената печалба вечер може да се усъвършенства магазина и да се развива бизнеса!

Тори отлично се справя с работата! Но пък не знае, че собственика на корпорацията иска да и разбие бизнеса, както веднъж вече е разбивал сърцето и… Помогни на целеустремената девойка да устои във войната на марките и да направи главоломна кариера!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!