MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Create a Mall – Работата бяга от майстора

Create a Mall

Create a Mall
Изтегли

Размер на файла: 29 Мбайта

Работата бяга от майстора

Предлагат на Кели работа в компания „Ройлуолд“: ръководство по развитие на търговски центрове в шест града. Заедно с нея ще трябва да усвоите професиите на проектант и управител, да поръчвате проекти за нови обекти, да наемате работници за строителство и ремонт, да планирате разположението на наемателите, да следите доходите и рейтинга на комплекса.

На всяко нива на играта трябва да се изпълнят няколко задачи. Ако успявате всичко да направите навреме (да увеличите оборота, да натрупате пари или да повишите популярността), то ще получите премия и наградата на експертите. Премиалните балове ще можете да похарчите в магазините на вашия търговски център. Заемете се с шопинг, купете за Кели куп неща!

Бизнес-играта Create a Mall развива креативността и стратегическото мислене. В лека и достъпна форма вие ще се научите на основите в управлението и развитието, ще усвоите мениджмънта и девелопмента. Вие все още се плашите от такива термини? А може би, обратно, вие се чувствате, като велик икономист? Тогава задължително се заемайте с този проект и изяснете всичко на практика!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!