MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Fashion Fits! – Тънкостите на стила

Fashion Fits!

Fashion Fits!
Изтегли

Размер на файла: 28 Мбайта

Тънкостите на стила

Аркаден симулатор на магазин, в който ще направите главоломно израстване по кариерната стълба заедно с девойката Маша. Започвайки с длъжността на обикновен продавач, вие ще завършите пътя си в креслото на директор на супер модерен бутик.

Покажете на конкурентите, какво означава висококачествено обслужване! Във вашия магазин няма да има досадни опашки на касата и пред пробната. За това вие трябва да се научите да се движите с удивителна скорост, и да правите по няколко неща наведнъж. За да може всеки клиент да намери във вашия магазин нещо за себе си, трябва добре да запомните особеностите и предпочитанията на всеки клиент. Разширявайте асортимента на стоките, внимателно следете за последните модни тенденции. Скорост и качество това е тайната на вашия успех!

Тази ярка и динамична игра ще се хареса на всички поклонници на аркадите, и особено на представителките на прекрасната половина на човечеството. Качественото графично оформление и приятната музика ще ви отпуснат и приятно ще си починете.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!