MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

The Treasures Of Montezuma – Приключения в страната на ацтеките

The Treasures Of Montezuma

The Treasures Of Montezuma
Изтегли

Размер на файла: 21 Мбайта


Играй онлайн

Приключения в страната на ацтеките

В тази игра ви предстои да решите множество логически задачки и да откриете пътя към древната столица на ацтеките. За да се справите с тази мисия — премествайте по игровото поле слънчевите пулове по такъв начин, че след всеки ход да получавате хоризонтална или вертикална линия от минимум три еднакви елемента. За някои пулове са прикрепени кристали — освободете ги, и те ще ви покажат пътя към свещения град на индианците.

Да се изпълни мисията не е лесно, затова по-често използвайте вълшебните тотеми и бонуси. Те ще ви помогнат по-бързо да съберете нужния брой кристали, ще добавят време за минаване на нивото или ще ви подарят допълнителни точки.

Тази прекрасна и красива игра ще се хареса на всички поклонници на интересните и увлекателни логически приключения. Разгадайте главоблъсканиците на древната цивилизация на ацтеките, намерете легендарните съкровища на индианците и главния приз — вълшебния календар на Монтесума.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!