MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

World Riddles: Seven Wonders – Време за пътешествия

World Riddles: Seven Wonders

World Riddles: Seven Wonders
Изтегли

Размер на файла: 32 Мбайта

Време за пътешествия

В новия епизод на интересния игрови сериал вие отново заминавате на познавателно пътешествие. В програмата на екскурзията са седемте антични чудеса на света: Храма на Артемида в Ефес, Александрийския фар, Хеопсовата пирамида, статуята на Зевс в Олимпия, градините на Семирамида, Родоския Колос и мавзолея в Халикарнас. Разгадавайте главоблъсканиците в стил на японски кръстословици и решавайте мини-задачки, за да узнаете интересни факти за всяко от чудесата и да сглобите вълшебния медальон на пътешественика!

Правилата в играта не са много, и е лесно да се разберат, даже и да сте новак. Всяка загадка е набор от клетки, зад които е скрита плетеница от топки-глобуси. Разгадавайки я, вие ще откриете решение. Обръщайте внимание на числата вляво и отгоре на игровото поле: те сочат, колко глобуса са разположени във всеки ред или колона. Клетките на плетеницата се отварят с курсора-ръка, празните клетки трябва да се разбиват с чук.

Старите поклонници на World Riddles ще забележат, че да се играе вече е по-интересно: задачките с прости симетрични отговори приключват вече в самото начало на играта, а нататък се налага добре да се помисли, за да се открие правилното решение. Докажете, че сте майстор в разгадаването на главоблъсканици, преминете всички нива със „злато“!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!