MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Elias The Mighty – Богатирски приключения

Elias The Mighty

Elias The Mighty
Изтегли

Размер на файла: 27 Мбайта

Богатирски приключения

В тази логическа игра вие заминавате заедно с Иля Муромец зад девет земи в десета, в славния Цариград, за да преборите Соловей-разбойник и другите изедници. Да се победи в тази схватка не е просто: за да не напусне юнашката сила славния герой, ще трябва да решавате много логически задачки.

На всяко ниво долу на екрана са разположени всевъзможни магически предмети. Подбирайте ги и ги вмъквайте в подходящите силуети, които са изрязани на въртящите грамоти. Всеки удачен ход донася определен брой точки. Съберете максималното количество балове, за да получите вълшебното оръжие, което ще помогне на юнака да пребори всеки противник.

Тази игра е създадена по мотивите на анимационния филма „Иля Муромец и Соловей-разбойник„. Благодарение на красивата графика и отличния звуков съпровод, вие ще можете напълно да се потопите в увлекателната атмосфера на богатирските приключения.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!