MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

World Riddles: Animals – Пътешествието на натуралиста

World Riddles: Animals

World Riddles: Animals
Изтегли

Размер на файла: 28 Мбайта

Пътешествието на натуралиста

Предлага ви се да усвоите нов способ за странстване по света. За да попаднете от едно място на света на друго, ще трябва да решите около 20 логически задачи. Общо ще преминете над 120нива в основния режим на играта (едно ниво — една задача). Допълнителния режим включва още 49 главоблъсканици, в чието решение вие ще можете да проверите и подобрите своя майсторлък.

Логическите задачи се редуват с мини-игри, където трябва да се подреди мозайка, да се намерят различия между картинките с изображения на животни, да се нахрани с риба гладната чайка и да се правят куп други неща.

Играта World Riddles: Animals е прекрасен тренажор, развиващ интелекта, логиката, интуицията, бързата реакция, точността, вниманието. Полезните съвети на първите нива помагат бързо да усвоите правилата на играта. Вие ще се справите с тази задача, дори да сте само на 8 години, и тя ще може да ви заинтересува, дори ако сте на доста повече!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!