MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Arctic Quest 2 – Тропически ледоход

Arctic Quest 2

Arctic Quest 2
Изтегли

Размер на файла: 20 Мбайта


Играй онлайн

Тропически ледоход

В тази логическа игра ви предстои хвърлите ръкавицата на принц Арориус, който иска да превърне нашата планета в безжизнена снежна пустиня. За да развалите плановете му — попълнете с вълшебни разноцветни ледчета множеството мозайки във вид на различни животни.

Не всички ледчета ще могат да се съберат от раз на мозайката. Част от тях ще трябва да се хвърлят в морето. При това бъдете пределно внимателни: ако във водата се окажат прекалено много ледове, няма да избегнете загубата. За щастие, наблизо гори огън, в който може да се хвърлят пречещите ледове.

Тази увлекателна игра ще се хареса на всички поклонници на логическите главоблъсканици. Очакват ви не малко увлекателни приключения. За да победите окончателно злия принц, ще трябва да се доберете до неговия замък. За целта е нужно да се премине през 10 красиви игрови свята и в края на пътя да се сразите със самия Арориус, за да можете в честен двубой да го победите.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!