MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Arctic Quest – Размрази зоопарка

Arctic Quest

Arctic Quest
Изтегли

Размер на файла: 21 Мбайта


Играй онлайн

Размрази зоопарка

Оригиналната главоблъсканица Arctic Quest едновременно напомня игрите от знаменитите и популярни жанрове „тетрис“ и „маджонг“. В тази игра ви предстои да ловите вълшебни ледчета, падащи от небето, и да подреждате от тях фигури на екзотични животни, за да ги освободите от ледения затвор.

Ледовете се състоят от множество малки триъгълници и имат най-различна форма. Те могат да се завъртат за да се поставят на подходящото свободно място. Тези парченца лед, които вие не успеете хванете, падат в морето. Можете винаги да ги вземете от там, но когато плаващите ледове станат прекалено много, — морето замръзва, и вие губите.

За да минете играта, трябва да построите шестдесет фигури. Независимо от своята красота, играта не използва достиженията на триизмерната графика и може да работи практически на всеки компютър. А с простото управление ще се справи всяко дете, на което вече са чели приказката за Снежанка.

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!