MiniPCgame.com - всички игри на Alawar - тегли и играй безплатно
- всички игри на Alawar
Тегли и играй безплатно!

Най-добрите мини-игри представени от
Alawar - free download mini-games - Фабриката за игри.

MiniPCgame.com представя

Alice’s Magical Mahjong – Там може да попаднеш — трябва само да поискаш

Alice’s Magical Mahjong

Alice's Magical Mahjong
Изтегли

Размер на файла: 51 Мбайта

Там може да попаднеш — трябва само да поискаш

В приказката на Луис Карол малкото момиченце Алиса случайно попада във вълшебната страна и там се запознава с удивителни, странни и забавни същества: с Чеширския Котарак, Синята Гъсеница, Шапкаря, Мартенския Заек… И нещо повече тя ще трябва постоянно да разгадава всевъзможни загадки. Какво може да се случи, ако изядеш бисквитка, изпиеш еликсир или просто поседиш и си махаш с ветрило? Ми всичко, каквото ти дойде на ума.

За да преминете по стъпките на Алиса ще трябва да решавате главоблъсканици в най-добрите традиции на маджонг. Само, че на пуловете тук са нарисувани не дракони и йероглифи, а игрални карти, зайчета, десерти, ръкавици и чадъри, усмихващи се котараци… Помогнете и да се справи с древнокитайската мъдрост! Всички пулове от игровото поля не е задължително да се махат, трябва само да се открият златните сред тях, и те да се махнат и – задачата е решена.

Маджонг е цяла философия. Играта развива вниманието, търпението, стратегическото мислене и способността да се концентрират. Разгадайте логиката в разположението на пуловете — и всички трудности ще се преодолеят!

Игрите са предоставени от Alawar Entertainment                    Услугата се поддържа от Softkey.bg Служба за техническа поддръжка

Всяка игра на Alawar - 6 лева с ДДС   Купи сега!